Загальна інформація

Флеш-накопичувач(флешка, флеш-пам'ять, usb flash drive) - це зручний і компактний носій інформації, який підключається практично до будь-якого персонального комп'ютеру або іншого портативного пристрою (принтер, сканер, факс...) через стандартний роз'єм USB.

Фізичний розмір сучасних флешек: 3 – 7 см; при цьому вага: 10 – 60 грам. Початок популярності флеш-накопичувачів можна сміливо віднести на початок XXI століття. Цьому сприяла їх компактність, легкість перезапису інформації, зручність в обігу, велика ємкість пам'яті (до 128 Гб на сьогоднішній день).

Основне призначення флешек – зберігання, перенесення і обмін інформацією, резервне копіювання даних, загрузка операційних систем і багато іншого…

Стандартний флеш-накопичувач має прямокутну витягнуту форму і кришку, що прикриває роз'єм USB. Нестандартні флешки – можуть мати різноманітні оригінальні форми, матеріали корпусу і додаткові спеціальні можливості.

Завданням Інтернет-ресурсу www.FLASH-MARKET.com.ua, є не лише реклама флешек як потрібних і необхідних речей для сучасної людини, але і донесення до споживача даної продукції того факту, що флеш-накопичувачі з вашим корпоративним логотипом є відмінним, і практично вічним, рекламоносієм, ексклюзивним подарунком, сувеніром, незамінною річчю на бізнес-конференціях, промо-акціях і PR-подіях.

В нашій колекції представлена велика кількість моделей флеш-накопичувачів, які ми умовно поділили на декілька розділів:

Приємної подорожі по сайту!

З повагою,     
колектив Iнтернет-ресурсу www.Flash-Market.com.ua
Категорії Фiльтрацiя
тел.: +38 (044) 357-86-68
+38 (044) 223-46-67
тел/факс: +38 (099) 24-000-83
e-mail: [email protected]