ВИСТАВКА REX - 2014

     7-9 жовтня 2014 року в павільйонах Виставкового центру «КиївЕкспоПлаза» пройшла Вісімнадцята Міжнародна виставка реклами і маркетингу REX-2014. В такий складний для нашої країни період експонентами виставки стали близько 40 компаній. Від усієї душі дякуємо всім гостям та відвідувачам даного заходу, які, не дивлячись на обставини, що склалися, прийняли рішення в черговий раз зустрітися на цьому заході зі своїми старими партнерами та клієнтами, колегами та друзями!

     Інтернет-ресурс ФЛЕШ-МАРКЕТ вшосте взяв участь у цьому заході. Під час виставки ми представили нашим партнерам та потенційним клієнтам такі види сувенірної продукції як USB флеш-накопичувачі, POWER-BANK (універсальні портативні мобільні батареї), рекламні аудиоколонки, хаби та мишки, стілуси та електронні дорожні набори ...

     Так само на виставці ми проінформували гостей про початок надання послуг повнокольорового УФ-друку на обладнанні Mimaki UJF-3042. Наявність власного обладнання дозволяє відвантажувати нашим клієнтам і партнерам готову продукцію (з нанесеним логотипом) на протязі 30-40 хвилин.

     Партнерів та клієнтів, які не змогли потрапити на виставку і відвідати наш стенд, запрошуємо до нас в офіс, де ви зможете ознайомитися з усім асортиментом пропонованої продукції і «вживу» побачити процес нанесення повнокольорових зображень на сувенірні вироби! 

rex.jpg

1.jpg

2.jpg

З повагою,     
колектив Iнтернет-ресурсу www.Flash-Market.com.ua
Категорії Фiльтрацiя
тел.: +38 (044) 357-86-68
+38 (044) 223-46-67
тел/факс: +38 (099) 24-000-83
e-mail: [email protected]