Міжнародна виставка подарунків World of Gifts2013

         У переддень весни на виставкових майданчиках найбільшого виставкового центру України, 6-9 лютого 2013 року, пройшли провідні виставки компанії «Парус Експо Медіа», це: XII міжнародна виставка подарунків World of Gifts, X міжнародна виставка декору та предметів інтер'єру Décor, XII міжнародна виставка посуду TableWare, а також III спеціалізований салон господарських товарів Household.

       У виставках взяли участь 200 провідних виробників, постачальників і дистриб'юторів подарунково-сувенірної продукції, декору і предметів інтер'єру, посуду і господарських товарів з України, Росії, Білорусі, Литви, Латвії, Туреччини, Німеччини.

      Учасники запропонували оптовим і роздрібним операторам: цікаві подарункові лінії, VIP і бізнес подарунки, останні колекції модних аксесуарів, біжутерії та прикрас, широкий спектр декоративних виробів для оформлення інтер'єру, посуд, а також великий асортимент товарів господарсько-побутового призначення.В черговий раз відвідувачам виставки представилася можливість познайомиться з новинками від компанії ФЛЕШ-МАРКЕТ.

       Перевагою виставки була насичена ділова програма, розрахована на власників бізнесу, керівників дистриб'юторських компаній, топ-менеджерів роздрібних мереж і спеціалізованих магазинів подарунків, посуду, декору, господарських товарів.

     За оцінкою більшості відвідувачів та учасників - виставка підтвердила статус найефективнішою бізнес-майданчика для ділових контактів, комерційних переговорів та професійного обміну інформацією операторів ринку подарунків і товарів для дому.

      Наступні виставки компанії відбудуться 11-14 вересня 2013 року. 

З повагою,     
колектив Iнтернет-ресурсу www.Flash-Market.com.ua
Категорії Фiльтрацiя
тел.: +38 (044) 357-86-68
+38 (044) 223-46-67
тел/факс: +38 (099) 24-000-83
e-mail: [email protected]