Флеш-накопичувач – стильний рекламоносій!

сучасному світі, щоб привернути увагу до своєї компанії, важливо вміти виділитися серед конкурентів. Правильна реклама допомагає досягти цього. Але, важливо, щоб вона була ще і продуктивною.

Компанія www.FLASH-MARKET.com.ua пропонує Вам безпрограшний варіант: стильний флеш-накопичувач – він же Ваш рекламоносій! Оригінальна флешка у вигляді Вашої продукції або яскрава флешка з Вашим логотипом?

У Ваших руках буде не стандартний одноразовий рекламний буклет, а корисний і потрібний продукт – флеш-накопичувач! Адже зараз майже не можливо знайти людину, яка не використовує флешку! Куди зберегти важливу інформацію і завжди тримати при собі? Відповідь одна: на флешку! Тому вкрай важливо, щоб даний елемент роботи став елементом корпоративної культури Вашої компанії.

Нестандартний USB-накопичувач в гумовому корпусі підкреслить індивідуальність Вашої компанії! Хочете у формі Вашого логотипу, а можливо у вигляді продукції? Флешка-суші, м'яч, браслет, чоловічок. Фантазія безмежна і будь-яка Ваша ідея буде приведена в життя! Багато компаній вже зробили це, так що ж заважає Вам?

Також ми пропонуємо Вам безліч моделей флеш-накопичувачів під нанесення корпоративного логотипу Вашої компанії.

Стильні моделі глянсових металевих флешек займають пальму першості. Модель 0609 з її обтічною формою і дзеркальною поверхнею ідеальна для гравіювання логотипу. Флешка приголомшує своєю простотою і елегантністю. Тому і настільки популярна серед клієнтів!

Оригінальна модель 0614 це не лише USB-накопичувач, але і стильний брелок для ключів! Його масивне кільце виділяє його із загальної маси. А нанесений логотип допоможе виділити і Вашу компанію.

Для любителів солідних моделей ми можемо запропонувати флеш-накопичувачі в шкіряному корпусі. Найяскравіша флешка цієї серії, модель «Дипломат». М'яка шкіра, що обрамлена сірим металом, а також оригінальний механізм відкриття підкреслюють достоїнства цієї моделі. Ваш логотип буде нанесений за допомогою тиснення. Назва флешки говорить сама за себе. Цей флеш-накопичувач для справжніх дипломатів!

Наша компанія допоможе Вам вибрати саме той флеш-накопичувач, який стане яскравим рекламоносієм для Вашої компанії! Ми від Вас на відстані телефонного дзвінка!

З повагою,     
колектив Iнтернет-ресурсу www.Flash-Market.com.ua
Категорії Фiльтрацiя
тел.: +38 (044) 357-86-68
+38 (044) 223-46-67
тел/факс: +38 (099) 24-000-83
e-mail: [email protected]