Блог

Подарунки клієнтам - повербанк з логотипом

Що таке ПоверБанк знають усі власники електронних гаджетів. Функціональність цього зовнішнього акумулятора, що надає можливість зарядки різних мобільних пристроїв, висока і цінна. Технологічний PowerBank - це, безперечно, корисний пристрій для особистого використання, а також прекрасний бізнес подарунок для співробітників, ділових партнерів або клієнтів компанії. 

Як вибрати повербанк з логотипом

Щоб не виявитися без зв'язку через те, що заряд мобільного пристрою впав до нульової відмітки, рекомендується завжди мати під рукою універсальну мобільну батарею - Power Bank. Цей компактний функціональний пристрій завжди буде надійним "помічником" в поїздках, відрядженнях, подорожах.  

Power Bank з логотипом універсальний подарунок

Сучасна людина щодня користується мобільними гаджетами. І це не лише смартфони і планшети, а також електронні книги, смарт-годинники та інші девайси. Важливе завдання власника будь-якого з перерахованих портативних електронних пристроїв - потурбуватися про можливість заряджання батареї, адже при активному використанні пристрою, енергія витрачаються дуже швидко. Доступ до електромережі є не завжди, особливо в дорозі, тому, оптимальне рішення - це придбати повербанк.

 
Повербанк з логотипом - як корпоративний подарунок

Power Bank є незамінним елементом на сьогоднішній день. Подумайте, скільки Ви знаєте людей, які виходять з дому без даного аксесуару? У нашому світі вони є практично у всіх.

 
Який повербанк замовити для бізнес подарунку?

Сама термінологія «Повербанк» існує на ринкових просторах не один рік. Але, на протязі досить тривалого часу портативні зарядні пристрої перебували в лавах вузькоспеціалізованих, зручних і корисних аксесуарів, призначених безпосередньо для техніки мобільного типу.

 
Де купити Повербанк гуртом? Тут!

Сучасний технологічний прогрес досить сильно і стримко ступив вперед. Сьогодні можна знайти абсолютно будь-яку модель і варіацію гаджетів, які здатні в значній мірі полегшити життя людині. Вони виконують такі дуже значущі функції: відправка смс, дзвінки, навігація, відеозв'язок по вайберу і скайпу тощо.

Однак, практично всі вони мають досить вагомий недолік - швидко розряджаються. Бо часом ємності батареї не вистачає навіть на пару годин. Ті, хто стикався неодноразово з цією проблемою, знають, про що йде мова. Але, сучасні технологічні уми знайшли рішення цієї неприємності, створивши високоефективні портативні зарядні пристрої - повербанки з логотипом.

 
Чому powerbank з логотипом - кращий подарунок?

Жодне корпоративний захід не може пройти без вручення будь-яких милих презентів, наданих співробітникам або бізнес-партнерам. Звичайно, кожна компанія прагне до того, щоб подарувати не просто красивий, але і корисний подарунок, який стане приємним нагадуванням про неї і буде викликати тільки позитивні емоції. 

Сувенірні повербанки з Вашим логотипом

У наші дні кожна людина користується смартфоном і ще рядом необхідних гаджетів. Для того щоб залишатися на зв'язку і не пропустити важливі повідомлення, слід вчасно заряджати батарею свого телефону, планшету або інших пристроїв. Повербанк - незамінний аксесуар, який дозволить позбутися проблем з розрядженим акумулятором, навіть якщо ви знаходитеся далеко від електромережі. Сувенірні повербанки з логотипом особливо актуальні під час презентацій, відряджень і подорожей.

Де купити повербанки гуртом?

Повербанк є стильним, функціональним і практичним портативним зарядним пристроєм, який став незамінним в сучасному світі. З його допомогою можна в максимально короткі терміни підзарядити розряджений акумулятор на гаджеті в тих ситуаціях, коли поблизу немає стандартного джерела живлення.

Відмінною особливістю універсальної батареї є те, що вона підходить практично для всіх видів сучасної цифрової техніки. Представлені на нашому сайті повербанки під нанесення можна придбати оптом і в роздріб за найвигіднішою і рентабельною ціновою категорією.

Десять причин подарувати Повербанк 11000 мАг

Кілька місяців тому в нашій компанії з'явився новий головбух, який часто був відсутній на робочому місці. Нам цю людину порадили за рекомендацією, тому ми в перші в житті погодилися на частково віддалений формат. Зі своїми завданнями Олена Сергіївна (так звали нового головбуха) справлялася добре, але зі зв'язком часто були проблеми.

Причина всіх бід була банальна до неможливості - розряджений телефон.

 
Як повербанк з логотипом допомагає робити кар'єру?

Історія про те, як сувенірний повербанк з логотипом може виручити в найпотрібніший момент і вплинути на кар'єрне зростання співробітника компанії. Даруйте ПРАВИЛЬНІ подарунки!

 
Десять переваг Повербанка з логотипом!

Тема корпоративних подарунків не втрачає своєї актуальності з року в рік. Багато фірм бажають порадувати співробітників на 8 Березня, 14 Жовтня, Новий рік, день народження або ювілей компанії.

У цій статті ми поговоримо про те, які подарунки вже давно вийшли з тренду. Презентувати такі подарунки було доречно 15-20 років тому. Сьогодні це вже не просто не модно, але і може бути розцінено як неповагу або моветон.

 
Подарунок для співробітників - повербанк з лого

Коли наступає чергове свято (Новий рік, 8 Березня, День захисника України) багато керівників ламають голову над тим, що подарувати своїм співробітникам. Бюджет, як завжди, обмежений. Важливо витратити мінімальну суму з максимальною користю. Так, щоб підлеглі не плювалися весь рік, згадуючи блокноти з дерматиновою обкладинкою темно-зеленого кольору або витираючи мило разом зі шкірою рушниками з «Ашану».

 
Дешевий промо повербанк з гравіюванням 4000 мАг

Активний ритм життя змушує нас весь час бути в русі і на зв'язку, щоб не пропустити важливі повідомлення або новини. Ось чому повербанк з логотипом - це неймовірно корисний і приємний подарунок. Отримати в якості презенту сучасний портативний зарядний пристрій бажає кожна людина, незалежно від його віку та роду діяльності. Навіть якщо Ви звикли заряджати телефон вдома або в автомобілі, компактний і зручний сувенірний повербанк будете застосовувати практично кожен день, адже мати переносну зарядку - це значить бути вільним і не залежати від місця розташування розетки!

 
Корпоративні подарунки співробітникам та клієнтам

Компанія FLASH-MARKET вже не один рік пропонує своїм партнерам високоякісну продукцію, яка дозволяє зробити життя людини не тільки більш комфортною, але й ефективною. В даний час сучасне суспільство практично щодня стикається з великою кількістю інформації та користується різними гаджетами.

 
Какой выбрать повербанк для iPhone?

Сегодня товары мирового бренда Apple пользуются просто невероятно большой популярностью. И это совершенно не удивительно, ведь каждая, представленная компанией, модель отличается стильным дизайном, наличием высоко пиксельной качественной камеры, обширным функционалом, великолепными звуковыми особенностями.

 
Що подарувати: повербанк або флешка з логотипом?

Кожна компанія, час від часу, стикається з проблемою вибору практичного подарунка для клієнтів та співробітників. Незважаючи на сучасну різноманітність виробів, підібрати щось дійсно варте для багатьох стає проблемою. І це зовсім не дивно, адже хочеться піднести щось особливе своїм постійним партнерам і колегам.

 
Повербанк для брендування 17600 мАг

     Повербанк з брендуванням, як рекламний інструмент Е242 17600 мАг є високоефективним портативним зарядним пристроєм, який ідеально підходить для тривалих поїздок і подорожей. У будь-якому місці можна з легкістю зарядити розряджену батарею техніки без використання додаткових електроносіїв, в числі яких і стандартна розетка.

 
Оригінальний повербанк для рекламних цілей, 11000

     Повербанк для реклами 11 000 мАг, модель Е138 - висококласна модель портативного зарядного пристрою, яка буде вкрай корисна і незамінна, перш за все для міських жителів. Відмінною особливістю мобільного батареї є те, що вона дозволяє здійснити зарядку розрядженої батареї практично будь-яких видів гаджетів, а значить дає можливість завжди бути мобільним.

 
Повербанк під гравіювання, 8000 мАг

     Повербанк під гравіювання 8000 мАг Е119 являє собою зарядну висококласну станцію, що володіє високим показником ємності, якої цілком достатньо для забезпечення зарядом різних видів мобільних пристроїв (планшетів, телефонів, flash-плеєрів та ін.).

     Однією з головних переваг даної моделі портативного зарядного пристрою є її сумісність практично з усіма типами мобільної техніки. Також примітно в ній те, що вона дозволяє забезпечувати необхідним зарядом відразу два пристрої.

 
Повербанк з логотипом Вашої компанії, 7500 мАг

     Power bank для реклами 7500 мАг, модель Е189, являє собою висококласну практичну модель портативного зарядного пристрою, яка з легкістю забезпечить повноцінний заряд розрядженої техніці. Важливою перевагою цього повербанка є те, що єдиного повного його заряду вистачає мінімум на триразовий заряд гаджета.

 
Бюджетний повербанк під нанесення лого - 4000 мАг

     Power Bank 4000 мАг Е 122 - висококласна модель портативної зарядки, яка відрізняється високим рівнем якості виконання і функціональністю. Також цей варіант портативного зарядного пристрою ідеально підходить для нанесення Вашого логотипу, емблеми або зображення.

     Представлена ​​модель з якісним виконанням брендування стане ефективним працюючим рекламним інструментом, який зможе «розповісти» про послуги і товари, що надає Ваша компанія з кращого боку. Безсумнівно, за допомогою цього повербанка, купити який можна в нашому інтернет-магазині за доступною вартостю, Ви можете бути впевненими, що донесете інформацію про Вашу компанію своїм потенційним клієнтам!

 
Функції Повер-банку під нанесення логотипу

     У сучасному світі мобільна техніка займає особливе місце в життєдіяльності абсолютно кожної людини. Сьогодні для розваг і для роботи активно використовуються фотоапарати, плеєри, планшети, смартфони, телефони та інші функціональні гаджети. До того ж така техніка просто необхідна для підтримки зв'язку з близькими та рідними, а також «грає» роль професійного практичного інструменту. 

Повер-банк під нанесення Вашого лого

     Повербанк є висококласним енергетичним накопичувачем, який зумів підкорити не тільки представників молодіжних кіл, але також солідних бізнес-особистостей. Наш інтернет-магазин пропонує Вам power bank купити за доступною вартістю та високої якості.

    Для того, щоб вибрати у нас одну з представлених моделей, Вам необхідно, перш за все, визначитися з типом акумулятора, який стане для Вас найоптимальнішим варіантом. Якими ж вони бувають? Відповідь можна знайти в цій статті. 

Категорії Фiльтрацiя
тел.: +38 (044) 357-86-68
+38 (044) 223-46-67
тел/факс: +38 (099) 24-000-83
e-mail: [email protected]