Виробники флеш-накопичувачів

Флешки, досить популярний продукт в сучасному житті. Тому не дивно, що їх виробництвом займається багато транснаціональних корпорацій по всьому світу. Ознайомимося з найвідомішими компаніями.

TranscendTranscend Information, Inc. – була заснована у 1988 році Mr. Peter Shu і має штаб-квартиру в Тайбей (Тайвань). На сьогоднішній день корпорація має представництва практично у всіх крупних країнах. Асортимент продукції представлений великою кількістю моделей оперативної пам'яті, флеш-накопичувачів, відеокарт, жорстких дисків, Mp3 плеєрів… Transcend Information Inc. є першою компанією в світі, яка надає довічну гарантію на свою пам'ять. Вся продукція компанії відповідає стандартам ISO 9001 Certification. «Transcend – це робота, високоякісні продукти, і чудове обслуговування». Peter Shu, президент компанії.

KingstonKingston Technology Company, Inc. – була заснована у 1987 році і виробляла лише один продукт – дефіцитні у той час чіпи пам'яті для поверхневого монтажу. Штаб-квартира компанії знаходиться в Fountain Valley, Каліфорнія. На сьогоднішній день Kingston Technology випускає більше 2000 найменувань продукції, яка зустрічається у всіх пристроях, що використовують пам'ять – від різноманітних комп'ютерів, серверів, принтерів і сканерів до Mp3, Mp4-плєєрів, мобільних телефонів, цифрових фото- і відеокамер.

SanDiskSanDisk Corporation – була заснована у 1988 році, в місті Саннівейл, штат Каліфорнія, США. Спеціалізацією компанії є розробка і виробництво носіїв інформації на базі флеш-пам'яті. В даний час корпорація Sandisk займає приблизно третю частину світового ринку карт пам'яті і є брендом, що найбільш продається, на цьому ринку. Sandisk випускає більше 15 мільйонів штук карт пам'яті щокварталу. На сьогоднішній день Sandisk має близько 860 патентів, виданих в США, і більше 550 іноземних патентів.

PrestigioPrestigio Technologies Company – є одним з світових вендоров LCD моніторів і телевізорів, ноутбуків, флеш-накопичувачів і аксесуарів. Штаб-квартира компанії знаходиться на Кіпрі, а виробничо-конструкторські центри розташовані в Кореї, на Тайвані і в Росії. Представництва Prestigio діють в Центральній і Східній Європі (Прага), а також в СНД (Москва). Як виробник накопичувачів USB Flash Prestigio запам'ятовується перш за все своїми ексклюзивними і стильними моделями з шкіряною обробкою. Prestigio - це високий стиль високих технологій. Тотальний контроль якості, використання передових технологій і прагнення підкреслити яскраву індивідуальність кожного продукту є головними каменями стратегії компанії.

PretecPretec Electronics Corporation – була заснована у 1993 році і має головний офіс в FREMONT, США. Основними напрямами діяльності компанії є розробка і виробництво флеш-пам'яті і мобільної периферії для портативних комп'ютерів. Компанія є активним учасником ряду консорціумів, зайнятих розробкою і впровадженням різних стандартів пам'яті і інтерфейсів. Володіючи власними виробничими потужностями і технологічним процесом, сертифікованим за стандартом ISO-9001 (2000), компанія приділяє особливу увагу якості продукції, що випускається. Одним з кращих підтверджень надійності служить вибір виробів Pretec для використання в промислових і військових цілях.

CanyonCanyon Technology Company – була заснована в жовтні 2000 року. Центральний офіс компанії знаходиться в Бівертон, США. У лінійку CANYON входять системні плати на основі мікросхем, створених компаніями Intel і VIA, мережеві продукти для локального мережевого управління на малих і середніх підприємствах, пристрої зберігання даних з usb-інтерфейсом, відеокарти, в основі яких лежать графічні процесори компанії nVidia. Продукти компанії відрізняються високими робочими характеристиками і якістю, вони зручні у використанні, і супроводжуються швидкою і якісною консультативною і технічною підтримкою. Основним пріоритетом для компанії Canyon є інтереси клієнта.

A-DATAA-DATA Technology Co. Ltd. – була створена Симоном Ченом в 2001 році. Штаб-квартира компанії знаходиться в Чанг-ХоЦитв, Тайпей, Тайвань. Компанія пропонує рішення в області 3С додатків і має три основні лінії продуктів – це модулі оперативної пам'яті Dynamic Random Accessmemory (DRAM), флеш-периферія і мультимедіа пристрої.
Девізом компанії є «довіра і надійність» - це основа її бізнесу і ключ до успіху.

KingmaxKINGMAX Technology Inc. – заснована у 1989 році з центральним офісом в Тайпей, Тайвань. У 2001 році група Kingmax створила компанію Kingmax Digital Inc., яка спеціалізується на дослідженнях, розробках і виробництві малогабаритних накопичувачів інформації. Сьогодні Kingmax займає міцні, стабільні позиції на світовому ринку, а їх запатентовані новинки у сфері спеціалізованих технологій складають більше 200 найменувань. Продукція Kingmax включає модулі пам'яті (спеціалізовані модулі для настільних комп'ютерів, ноутбуків, комп'ютерних робочих станцій, серверів і так далі), а також малогабаритні цифрові пристрої (SDC, міні-SD, MMC, RS-MMC, CF, SMC і usb-накопичувачі). Високоякісна і високотехнологічна продукція завжди складали частину філософії і цілей Kingmax.

PQIPower Quotient International Co., Ltd. – була створена у 1997 році Mr. Jance Lu. Головний офіс компанії знаходиться у Тайпей, Тайвань. Виробництво карт пам'яті, на ранніх стадіях розвитку компанії, було основним напрямом її діяльності. Сьогодні асортимент продукції включає комп'ютерні модулі пам'яті, флеш-накопичувачі, периферійні пристрої.

Silicon powerSilicon Power Computer & Communications Inc. – один з лідерів у виробництві карт пам'яті, USB накопичувачів, модулів пам'яті DRAM і інших пристроїв споживчої електроніки. Компанія була створена групою досвідчених в інженерії і маркетингу фахівців, що працюють в даній індустрії багато років. Штаб-квартира компанії знаходиться у Тайпей, Тайвань. Продукти Silicon Power успішно продаються в більш ніж 90 країнах світу. Визнаними цінностями компанії є: Підтримка, Турбота і Довіра.

CorsairCorsair Memory Company – заснована в 1994 році. Центральний офіс компанії знаходиться у Фремонт, США. Corsair Memory Company є одним зі світових лідерів в розробці і виробництві високонадійної високошвидкісної оперативної пам'яті. На сьогоднішній день в розширену лінійку продуктів компанії входять і стильні флеш-накопичувачі. Продукти Corsair заслужили безперечну репутацію в індустрії за якість, надійність і продуктивність. Модулі пам'яті Corsair забезпечені довічною гарантією.

TakeMSTakeMS international AG – один з провідних виробників продуктів пам'яті і портативних рішень. Головний офіс компанії знаходиться в Breisach, Німеччина. Більш ніж в 50 країнах світу ім'я TakeMS асоціюється з високими стандартами якості і доступним ціновим сегментом.

ApacerApacer Technology Inc. – заснована у 1997 році як професійний постачальник модулів DRAM. Штаб-квартира компанії розташована в Тайбей, Тайвань; дочірні підприємства – в США, Японії і Нідерландах; виробничі потужності – в Тайвані, КНР і Індії. Apacer - світовий лідер серед виробників модулів пам'яті і цифрових пристроїв у сфері дослідження і розробки як устаткування, так і програмного забезпечення. З самого початку існування компанії, компанія Apacer приділяє особливу увагу запису, відтворенню і збереженню будь-яких цифрових даних. Це і є рушійною силою для надання клієнтам кращих продуктів і послуг зберігання.

З повагою,     
колектив Iнтернет-ресурсу www.Flash-Market.com.ua
Категорії Фiльтрацiя
тел.: +38 (044) 357-86-68
+38 (044) 223-46-67
тел/факс: +38 (099) 24-000-83
e-mail: [email protected]