Повер-банк під нанесення Вашого лого

     Повербанк є висококласним енергетичним накопичувачем, який зумів підкорити не тільки представників молодіжних кіл, але також солідних бізнес-особистостей. Наш інтернет-магазин пропонує Вам power bank купити за доступною вартістю та високої якості.

    Для того, щоб вибрати у нас одну з представлених моделей, Вам необхідно, перш за все, визначитися з типом акумулятора, який стане для Вас найоптимальнішим варіантом. Якими ж вони бувають? Відповідь можна знайти в цій статті.  

  Трохи про сам пристрій

   Як говорилося раніше, повербанк є портативним зарядним пристроєм, головною метою якого є забезпечення електричним зарядом мобільної техніки. Користуватися пристроєм гранично просто: потрібно заповнити його заряд від стандартної розетки і при необхідності підключити до розрядженого гаджету за допомогою спеціального шнура і USB-роз'єму.

   В принципі, можна сказати, що повербанк є універсальним і компактним зовнішнім акумулятором, який може застосовуватися абсолютно для всіх цифрових стандартних продуктів, які використовують для зарядки USB-інтерфейс. При цьому виріб відрізняється прекрасними естетичними якостями, які приємно порадують кожного покупця.

   Типи акумуляторів

   На сьогоднішній день портативна зарядка може оснащуватися двома видами батарей, кожна з яких має свої індивідуальні особливості та якості.

     · Літій-іонна

     Є найпопулярнішою серед користувачів, тому нею комплектуються моделі з різноманітною ємністю (4000 мАг, 7500 мАг, 8000 мАг, 11000 мАг, 17800 мАг) .. Важливою їх перевагою є здатність забезпечувати значну ємність і напругу для оптимального заряду пристроїв електронного типу.

   Форма акумуляторів прямокутна. Може заряджатися близько 500 раз (зниження обсягу номінального до вісімдесяти відсотків).

   Основними перевагами акумулятора вважається високий коефіцієнт щільності енергетичної, незначний показник саморазряда, мінімальна вага і відсутність ефекту пам'яті. Що стосується недоліків, то іноді акумулятор може виходити з ладу через перегрів при перезаряді.

     · Літій-полімерна

   Таким акумулятором оснащуються, переважно, дорогі моделі повер-банків, оптом які можна придбати в нашому інтернет-магазині. Являє собою вдосконалену варіацію літій-іонного типу. Виготовляється із застосуванням літійпроводящого гелеобразного спеціального наповнювача.

   Елементи безпосереднього живлення створені у вигляді невеликих пластин, показник товщини яких становить один міліметр, при цьому форма може бути абсолютно різноманітною. Однак, в більшості випадків застосовується саме прямокутний варіант.

   Основними перевагами є: значна енергетична щільність, мінімальна вагова категорія, відсутність ефекту пам'яті.

   Де придбати?

   Якщо Ви хочете стати власником стильного і функціонального повербанка, тоді сміливо заходите на простори нашого сайту. Тільки у нас можна знайти величезний вибір моделей на будь-який смак і перевагу. Висока якість і доступна вартість!

   Ознайомитися з основними моделями повербанков під нанесення логотипу можна тут: 

повербанк під гравіювання  – 4000 мАг;

Повер-банк с логотипом.jpg

повербанк з дуком логотипу – 7500 мАг;

Power-bank с принтом.jpg

power bank гуртом – 8000 мАг;

Повербанк с принтом.jpg

- якісний повербанк з логотипом – 11000 мАг;

Гравировка на повер-банке.jpg

рекламний повер-банк – 17600 мАг.

Повербанк под нанесение логотипа.jpg  

З повагою,     
колектив Iнтернет-ресурсу www.Flash-Market.com.ua
Категорії Фiльтрацiя
тел.: +38 (044) 357-86-68
+38 (044) 223-46-67
тел/факс: +38 (099) 24-000-83
e-mail: [email protected]