Де купити повербанки гуртом?

Повербанк є стильним, функціональним і практичним портативним зарядним пристроєм, який став незамінним в сучасному світі. З його допомогою можна в максимально короткі терміни підзарядити розряджений акумулятор на гаджеті в тих ситуаціях, коли поблизу немає стандартного джерела живлення.

Відмінною особливістю універсальної батареї є те, що вона підходить практично для всіх видів сучасної цифрової техніки. Представлені на нашому сайті повербанки під нанесення можна придбати оптом і в роздріб за найвигіднішою і рентабельною ціновою категорією.

Портативна зарядка завжди прийде на допомогу під час відрядження, подорожі або тривалої поїздки. Використовуючи повербанк, купити який можна за доступною вартості прямо зараз, можна завжди знаходитися на зв'язку з партерами по бізнесу, друзями і рідними людьми, навіть якщо несподівано розрядився гаджет.

Також варто відзначити невелику вагу і розмір портативного зарядного пристрою, завдяки чому воно легко переноситься в рюкзаку або невеликій жіночій сумочці. Ви зможете брати універсальну зарядку завжди з собою, в будь-яке місце, якщо хочете, щоб Ваша техніка своєчасно підзаряджатися і була функціональною.

Що ми готові запропонувати?

На сьогоднішній день повербанк, оптом придбати який можна на сайті нашого інтернет-магазину, широко застосовується в якості ефективного працюючого рекламного інструменту. Все що необхідно зробити, так це замовити нанесення Вашого логотипу або емблеми на поверхню портативного зарядного пристрою за допомогою повноколірного друку та лазерного гравірування.

Пристроєм неможливо просто користуватися, для цього потрібно його підключити до розрядженого гаджету, використовуючи спеціальний USB-провід. Час повноцінної підзарядки, в основному, не перевищує двох-трьох годин. Цього періоду цілком достатньо, щоб пристрій спожив необхідну йому кількість енергії.

На сайті нашого інтернет-магазину Ви зможете придбати висококласні повербанки гуртом, виконані із застосуванням металу або пластику екстра-класу. Портативні зарядки відрізняються практичністю, універсальністю, стильним дизайном і довговічністю, особливо, перший варіант універсальної зарядки.

Кращі моделі повербанків за лояльною вартістю

Повербанк оптом под нанесение.jpg

- Промо повербанк 4000 мАг Е122 - має досить оптимальні показники ємності. Поверхня, призначена під нанесення логотипу/емблеми, має розмір рівний 110х55 мм. Цей пристрій з практичного металу, який дозволяє виконувати лазерне гравіювання і повнокольоровий друк. Модель укомплектована висококласним літій-полімерним акумулятором, USB-проводом. Вага виробу становить 112 г, а розмір - 110х68х9.4 мм.

- Повербанк під друк 7500 мАг Е189 - універсальна зарядка білого кольору, виконана із застосуванням пластику. Має два USB-порту, за допомогою яких можна одночасно заряджати два види гаджетів. Модель укомплектована світлодіодним ліхтариком, кнопкою вмикання/вимикання, блакитними індикаторами залишкової ємності.

- Power Bank під гравіювання 8000 мАг Е119 - виріб оснащено літій-полімерною батареєю. Виконано з алюмінію сірого відтінку. Розмір площі під нанесення становить 150х70 мм. Логотип наноситься за допомогою використання УФ-друку. Також є кнопка вмикання/вимикання, індикатор залишкової ємності і два USB-дроти.

- Оригінальний повербанк 11000 мАг Е138 - модель, яка створена з металу сріблястого кольору. Оснащена практичним літій-полімерним акумулятором, двома USB-портами, площею під нанесення (140х60 мм), цифровим індикатором залишкової ємності. Розмір портативного зарядного пристрою становить 150х74х15.4 мм, при цьому його вага не перевищує 270 гр.

- Power Bank для реклами 17600 мАг Е242 - потужний варіант повербанка під нанесення, оптом який можна придбати за невисокою ціною. Місце для логотипу становить 140х60 мм, при цьому може успішно застосовуватися як повнокольоровий друк, так, власне, і лазерне гравіювання.

Наш інтернет-магазин пропонує Вам придбати висококласні варіації повербанков, ціна яких знаходиться на доступному рівні. Ми пропонуємо моделі оптом і в роздріб, надаючи високоякісний зарядки і вигідні умови співпраці.

З повагою,     
колектив Iнтернет-ресурсу www.Flash-Market.com.ua
Категорії Фiльтрацiя
тел.: +38 (044) 357-86-68
+38 (044) 223-46-67
тел/факс: +38 (099) 24-000-83
e-mail: [email protected]