Подарунки клієнтам - повербанк з логотипом

Що таке Повер Банк знають усі власники електронних гаджетів. Функціональність цього зовнішнього акумулятора, що надає можливість зарядки різних мобільних пристроїв, висока і цінна. Технологічний Power Bank - це, безперечно, корисний пристрій для особистого використання, а також прекрасний бізнес подарунок для співробітників, ділових партнерів або клієнтів компанії. 


Наявність під рукою такого компактного зарядного пристрою допомагає самостійно розв'язати проблему відсутності постійного джерела електроживлення у той момент, коли це необхідно. Важлива гідність такої мобільної акумуляторної батареї - компактність. 

powerbank_идеальный_подарок.jpg

Powerbank невеликого розміру, наприклад, такий як модель Е122 (4000 мАч) або E189 (7500 мАч), легко можна носити в кишені куртки або піджака. Не занадто він обважнюватиме і жіночу сумочку, і завжди буде на стажі працездатності смартфону або іншого електронного девайса. 

На www.FLASH-MARKET.com.ua підібрана доступна за ціною колекція універсальних мобільних батарей під нанесення логотипу, слогану, малюнка, поздоровлення і так далі. 

У нас можна замовити якісні  повербанки під нанесення у пластиковому або в металевому (алюміній) корпусі. Моделі різні за розміром, вагою і місткістю, але завдяки формі корпусу кожна з них має просторе поле для напису або зображення. Ми здійснюємо нанесення корпоративного логотипу методом лазерного гравіювання або за допомогою друку повнокольорової картинки, використовуючи УФ-технологию. 

Фахівці з реклами рекомендують використати для просування бренду різні способи, в т.ч. і корисну сувенірну продукцію з логотипом фірми. Звичним канцелярським приладдям (ручки, блокноти, теки, чашки і ін.) з логотипом навряд чи сьогодні можна здивувати. У століття цифрових технологій найбільш актуальними є саме електронні девайсы. 

Повербанк - дієвий засіб реклами вашої компанії. Такі корпоративні подарунки замовляють, щоб заохотити діючих співробітників фірми, дарують з метою залучення нових клієнтів. 

Логотип компанії ефектно виглядатиме на корпусі стильного гаджета прямокутної форми, наприклад, E119 (8000 мАч) або Е138 (11000 мАч) в металевому корпусі із згладженими краями. 

Ми зраджуємо можливість замовлення повербанков місткістю від 4000 до 17600 мАч. Так, найпотужніша універсальна мобільна батарея E242 (17600 мАч) з двома USB- портами і світлодіодним ліхтариком - відмінний варіант презенту для тих, хто постійно в роз'їздах. 

За допомогою цього пристрою (вага 470г) з великою місткістю акумуляторної батареї можна швидко і якісно відновити працездатність розряджених гаджетів у будь-якому місці, у будь-який слушний час. 

Пристрій з нанесеним логотипом, як і усі інші моделі з нашого, асортименту упаковується у білу картонну коробочку. За бажанням клієнта можливе виготовлення спеціальної індивідуальної упаковки. 

Корпоративные повербанки с логотипом.jpg

Корпоративні повербанки з логотипом можна вручати бізнес-партнерам на переговорах, використати на презентації продукції під час проведення розіграшів або промоакций. Використання як маркетинговий інструмент функціональних моделей брендованих повербанков сприяє: 

• ненав'язливій рекламі продукції бренду; 

• просуванню назви компанії; 

• підвищенню ділової репутації фірми завдяки демонстрації високого рівня корпоративної культури. 

Повер Банк з логотипом компанії – той корпоративний презент, який простим способом примушує говорити про компанію і захоплюватися хорошим маркетинговим ходом.  

З повагою,     
колектив Iнтернет-ресурсу www.Flash-Market.com.ua
Категорії Фiльтрацiя
тел.: +38 (044) 357-86-68
+38 (044) 223-46-67
тел/факс: +38 (099) 24-000-83
e-mail: [email protected]