Десять переваг Повербанка з логотипом!

Тема корпоративних подарунків не втрачає своєї актуальності з року в рік. Багато фірм бажають порадувати співробітників на 8 Березня, 14 Жовтня, Новий рік, день народження або ювілей компанії.

У цій статті ми поговоримо про те, які подарунки вже давно вийшли з тренду. Презентувати такі подарунки було доречно 15-20 років тому. Сьогодні це вже не просто не модно, але і може бути розцінено як неповагу або моветон.

Гарну заміну поганому подарунку знайти важко, але про один гідний варіант ви сьогодні дізнаєтеся гарантовано. Йдеться про повербанк під нанесення логотипу і їх переваги перед 10 найпоширенішими корпоративними подарунками. До речі, ще одна перевага нашого презенту - його можна дарувати абсолютно всім, від засновників і бізнес-партнерів до прибиральниці тьоті Валі.

POWER BANK ідеально впишеться в стратегію будь-якого корпоративного заходу і складе серйозну конкуренцію іншим поширеним презентам. Отже, приступимо.

POWER BANK з корпоративним принтом ПРОТИ популярних офісних подарунків

Повербанк под нанесение.jpg

1. Чому Power Bank краще ручки з корпоративною символікою?

Ручка в якості подарунка засновнику, партнеру або топ-менеджеру доречна лише в тому випадку, якщо це дорогий «Паркер». Звичайні дешеві пластикові сувеніри виконують два завдання. Вони потрібні на виставках вашої продукції, а також для того, щоб співробітники компанії трохи зекономили на покупку канцтоварів для особистого користування. Повербанк з нанесенням повнокольорового логотипу компанії виглядає набагато солідніше будь-чого, навіть найкрасивішої ручки, прикрашеної ледве помітною символікою.

Бюджетный повербанк 4000 мАч.jpg

2. Чому універсальний зарядний пристрій краще звичайної чашки?

Єдина конкурентна перевага чашки в цьому випадку могло б бути в розмірі. Але і тут зарядний пристрій обходить популярний офісний сувенір. Повербанк легко поміститься в маленькій жіночій сумочці і навіть у внутрішній кишені піджаку, чого не скажеш про корпоративну чашку. До того ж це настільки заїжджена тема, що про неї найкраще забути мінімум на кілька десятків років.

3. Чому портативний акумулятор з логотипом краще календаря?

Багато офісів закуповують календарі самостійно в рамках планового поповнення запасів канцелярії в кінці року. Як мінімум 2-3 «кмітливих» партнера принесуть в офіс кілька своїх календарів в рекламних цілях. Ви хочете бути одним з багатьох? Якщо ні - просто подаруйте повербанк з логотипом і чекайте потік позитивних емоцій у вигляді щирої вдячності.

4. Чому зарядний пристрій краще, ніж елітний алкоголь?

Хоча б тим, що дешевше. Хоча тут все залежить від ступеня елітності спиртного. У будь-якому випадку сьогодні в тренді ЗСЖ, все менше людей випивають на свята. А якщо підхопите переконаного непитущого, взагалі, ризикуєте зіпсувати ділові відносини. Мобілки є у всіх і розряджаються вони теж у всіх в самий невідповідний момент. Замовляйте сувенірні повербанк гуртом і хороші відносини з усіма обдарованими людьми гарантовані.

Повербанк с принтом 7500 мАч.jpg

5. Чому Повербанк краще, ніж дорога флешка?

Занадто дорогий подарунок - це завжди удар по бюджету корпоративного свята. Краще подарувати таку флешку собі коханому, а начальникам відділів і провідним фахівцям роздати зарядні пристрої. Повірте, обурюватися таким розумним подарунком ніхто не буде.

І вовки ситі, і вівці цілі, як то кажуть.

6. Чому рекламний повербанк краще, ніж щоденник?

У щоденника відразу кілька недоліків - це і заїжджена тема, і в планових закупівлях він теж бере участь. А ще у багатьох співробітників щоденники не встигають закінчуватися за рік. Таким чином, у багатьох колег накопичується в робочому столі по два-три незадіяних примірника. Деякі з них часто непомітно перекочовують додому і в кращому випадку стають книгою рецептів. А тепер, порахуйте скільки ваших колег користуються Павербанком? І подумайте, в якому випадку більше людей прийде в захват від подарунка?

Повербанк с печатью лого 8000 мАч.jpg

7. Чому портативний акумулятор краще, ніж грамота, диплом, медаль і інші види видимої подяки від начальства?

«Служи, дурник, отримаєш значок!» Це прислів'є було популярне ще за часів СРСР. Сьогодні багато про нього благополучно забули, але в світі матеріальних цінностей і безкомпромісного капіталізму грамоти і дипломи мають дуже низький рейтинг у більшості людей. Даруйте POWER BANK, він і грошей великих не стоїть і користь реальну приносить.

Сувенрный повербанк 11 мАч.jpg

8. Чому Універсальна мобільна батарея краще, ніж дорогі приналежності для письма?

Навіть якщо ви даруєте корпоративний подарунок, бажано щоб він не нагадував людині про роботу. Це все одне, що подарувати сковорідку і каструлю дружині-домогосподарці на 8 Березня. Повербанк з друком повнокольорової картинки - універсальний корисний подарунок, який людина буде гарантовано використовувати за межами офісу, складу, торгового залу або виробничого цеху.

9. Чому Повербанк краще, ніж брелок з корпоративною символікою?

Так, деякі індивідууми намагаються піднести як корпоративний подарунок звичайний брелок. Це виглядає несолідно навіть для починаючої фірми. В такому випадку краще не дарувати нічого. Брендовані брелоки гарні як безкоштовний сувенір, не більше і не менше. Чого не можна сказати про брендований повербанк, який завжди готовий виручити вас і ваш телефон в скрутну хвилину.

10. Чому зовнішній додатковий акумулятор краще, ніж статуетка, ваза або годинник?

У сучасному інтер'єрі дуже популярний напрям мінімалізму, тому ви сильно ризикуєте подарувати непотрібну річ. До того ж годинник, вази і статуетки є у багатьох людей. Повербанк у деяких теж є, але таку корисну штуку завжди можна віддати дружині, синові або батькові, чого не скажеш про марну статуетку невідомого китайського виробника.

Мощный повербанк 17600 мАч.jpg

На будь-якому корпоративному святі є три найнеприємніші речі: співробітники, які сильно напиваються, погані подарунки і керівництво, яке засиділося, при якому не вийде відірватися по повній.

І якщо зробити щось з любителями алкоголю і керівництвом не завжди виходить, давайте змінимо ситуацію з подарунками. Тим більше, що почати можна з потрібного пристрою, який ідеально підходить в якості хорошого корпоративного презенту.

Ознайомитися більш детально з різними зарядними пристроями під нанесення корпоративного логотипу можна за посиланнями нижче:

- бюджетний повербанк 4000 мАг;

- сувенірний повербанк 7500 мАг;

- повербанк під гравіювання 8000 мАг;

- алюмінієвий повербанк 11000 мАг;

- потужний повербанк 17600 мАг.

З повагою,     
колектив Iнтернет-ресурсу www.Flash-Market.com.ua
Категорії Фiльтрацiя
тел.: +38 (044) 357-86-68
+38 (044) 223-46-67
тел/факс: +38 (099) 24-000-83
e-mail: [email protected]