Де купити Повербанк гуртом? Тут!

Сучасний технологічний прогрес досить сильно і стримко ступив вперед. Сьогодні можна знайти абсолютно будь-яку модель і варіацію гаджетів, які здатні в значній мірі полегшити життя людині. Вони виконують такі дуже значущі функції: відправка смс, дзвінки, навігація, відеозв'язок по вайберу і скайпу тощо.

Однак, практично всі вони мають досить вагомий недолік - швидко розряджаються. Бо часом ємності батареї не вистачає навіть на пару годин. Ті, хто стикався неодноразово з цією проблемою, знають, про що йде мова. Але, сучасні технологічні уми знайшли рішення цієї неприємності, створивши високоефективні портативні зарядні пристрої - повербанки з логотипом.

Купить повербанк оптом.jpg

Що вони собою являють?

Повербанк є універсальною портативної зарядкою, яка оснащена літій-полімерними або літій-іонними акумуляторами. Крім цього є висококласний корпус, який може бути виготовлений з металу або пластику, власне в ньому і знаходяться акумуляторні батареї.

Крім цього, портативний зарядний пристрій оснащується парою USB-роз'ємів, призначених безпосередньо для підзарядки гаджетів. Переважно вони мають у своєму розпорядженні показником на 1 А і 2,1 А. В принципі, можна сказати, що повербанк, купити гуртом який можна на сайті нашого інтернет-магазину недорого, є класом мобільних універсальних зарядних пристроїв.

В цьому випадку високий показник універсальності обумовлений, перш за все, тим, що представлені на сайті моделі повербанків прекрасно підходять для застосування в різних видах мобільної та цифрової техніки, підзарядка яких виконується за допомогою застосування USB-кабелю.

Особливості вибору

Для початку, необхідно відзначити, що основна частина сучасних портативних зарядних пристроїв різниться за показником ємності, який визначається в міліампер-годинах (мАг). В принципі, він вважається однією з основних характеристик кожного зовнішнього акумулятору.

Саме ємність визначає майбутню вагову категорію універсальної зарядки і розміри. Найпоширенішими видами акумуляторних батарей, які застосовуються в повербанках, є літій-полімерні і літій-іонні моделі. Ці варіації відрізняються чудовими експлуатаційними даними, граничною питомою енергоємністю і невисокою здатністю до саморазряду.

Власне, з цієї причини, головним критерієм вибору портативної зарядки повинна бути сфера її подальшого застосування, а саме тип гаджету, для якого вона буде використовуватися. Що стосується естетичних даних, то в цьому випадку, все залежить від особистих переваг і побажань кожного покупця.

Де придбати?

Якщо хочете купити дійсно практичний і функціональний портативний зарядний пристрій, в такому випадку, Вам просто необхідно відвідати на сайті нашого інтернет-магазину відповідні розділи. Своїм клієнтам ми пропонуємо величезний вибір моделей універсальних зарядок, які відрізняються чудовими зовнішніми даними, високим рівнем матеріалу виготовлення та універсальністю. До того ж вартість на кожну модель знаходиться на доступному і оптимальному рівні!

Більш детальну інформацію про вказані пристрої Ви можете отримати перейшовши за посиланнями нижче:

- бюджетний повербанк для рекламних цілей 4000 мАг;

- повербанк під друк повноколірного зображення 7500 мАг;

- стильний повербанк під гравіювання 8000 мАг;

- якісний power bank з логотипом 11000 мАг;

- значний повербанк під нанесення 17600 мАг.

З повагою,     
колектив Iнтернет-ресурсу www.Flash-Market.com.ua
Категорії Фiльтрацiя
тел.: +38 (044) 357-86-68
+38 (044) 223-46-67
тел/факс: +38 (099) 24-000-83
e-mail: [email protected]