Корпоративні подарунки співробітникам та клієнтам

Компанія FLASH-MARKET вже не один рік пропонує своїм партнерам високоякісну продукцію, яка дозволяє зробити життя людини не тільки більш комфортною, але й ефективною. В даний час сучасне суспільство практично щодня стикається з великою кількістю інформації та користується різними гаджетами.

Звичайно, неможливо запомнити всі необхідні дані, тому цілесообразно використовувати різні інформаційні накопичувачі. Також багато хто стикається з тим, що їх техніка несподівано розряджається і як завжди в самий непридатний момент.

Щоб допомогти Вам вирішити цю проблему, наш інтернет-магазин пропонує величезний вибір моделей портативних зарядних пристроїв, які називаються повербанками, а для зберігання необхідних інформаційних даних, у нас Ви зможете придбати високоефективні USB-флешки.

Корпоративные подарки - флешки и повербанки с логотипом.jpg

    Особливості повербанків

Повербанк представляє собою високоефективний пристрій, що дозволяє зберігати певну кількість енергії, яка в подальшому буде використовуватися для заряджання розрядженого гаджету. В нашому інтернет-магазині можна придбати моделі з різними показниками ємності, які ідеально підходять для телефонів, планшетів, ноутбуків та іншої техніки.

Відмінною особливістю універсальних зарядних пристроїв є їх незначна вагова категорія та невеликі розміри. Завдяки компактності пристроїв, їх легко можна переносити в невеликій сумочці або рюкзаку. Повербанки, купити які можна за доступною ціною, стануть ефективними помічниками під час подорожей, поїздок або тривалих відряджень.

Вони допоможуть заряджати розряджені батареї в тих місцях, де немає джерела живлення. Крім того, в нашому каталозі представлені моделі, виконані з пластику та металу, які відрізняються надійністю, практичністю і різноманітною кольоровою гаммою.

Крім того, повербанк під нанесення стане ефективним діючим рекламним інструментом, якщо на його поверхню нанести логотип або емблему компанії. Однак, якщо хочете зробити практичний та оригінальний подарунок другу або близькій людині, то можете прямо зараз замовити послугу нанесення зображення на портативний зарядний пристрій.

     Ми пропонуємо наступні моделі  повербанків зі  складу:

- дешеві повербанки 4000 мАч;

- пластиковий повербанк під нанесення 7500 мАч;

- промо повербанк під гравіювання 8000 мАч;

- повербанк для реклами 11000 мАч;

- повербанк з логотипом 17600 мАч.

Повербанк оптом с Вашим логотипом.jpg

     USB-флешки - надійний інформаційний накопичувач

Являють собою висококласний портативний пристрій, призначений для зберігання і передачі даних, який може підключатися до спеціального USB-порту, розташованого на комп'ютерній техніці. Відмінною особливістю виробів є те, що під час роботи вони не потребують наявності зовнішнього джерела живлення, перезавантаження, а також не залежать безпосередньо від платформи.

Важливою перевагою флешки є те, що вона може додатково оснащуватися високоефективними функціональними можливостями. Це може бути установка пароля, для захисту інформації, завантаження спеціальних драйверів та ін. Ці доповнення дають можливість поєднуватися пристрою зі старими системами.

Використовуючи USB-флешку, можна зберігати інформаційні дані необмежену кількість часу, а також застосовувати в якості інформаційного резервного сховища. Також варто відзначити, що цей пристрій відрізняється невеликими розмірами і ваговою категорією, тому його можна носити з собою, просто поклавши в кишеню.

Більш того USB-флешка може стати ефективним рекламним носієм, якщо на її поверхню нанести логотип або емблему фірми. У нашому каталозі представлені різноманітні моделі, виконані із застосуванням пластику, металу і дерева. Колірна гамма також приємно здивує. 

У нас можна придбати різні варіації, які мають різні обсяги пам'яті і матеріали корпусів:

- флешки під гравіювання з металевим корпусом;

- дерев'яні еко флешки;

- дешеві промо флешки з логотипом;

- флешки ручки;

- флешки слеп браслети;

- флешки у вигляді візиток.

Флешки оптом с Вашим логотипом.jpg

Наш інтернет-магазин пропонує своїм численним споживачам тільки високоякісну продукцію, яка відрізняється ефектністю, практичністю, довговічністю і прекрасною естетикою. Також Ви приємно будете здивовані ціновою категорією кожного представленого товару. 

З повагою,     
колектив Iнтернет-ресурсу www.Flash-Market.com.ua
Категорії Фiльтрацiя
тел.: +38 (044) 357-86-68
+38 (044) 223-46-67
тел/факс: +38 (099) 24-000-83
e-mail: [email protected]