Який повербанк замовити для бізнес подарунку?

Сама термінологія «Повербанк» існує на ринкових просторах не один рік. Але, на протязі досить тривалого часу портативні зарядні пристрої перебували в лавах вузькоспеціалізованих, зручних і корисних аксесуарів, призначених безпосередньо для техніки мобільного типу.

І тільки завдяки стрімкому розвитку сучасних смартфонів і інших гаджетів, універсальні зарядки значно збільшили свою аудиторію і набрали неймовірної популярності в споживчих колах. Основна причина збільшення попиту - зростання технічної функціональності.

Павербанк с логотипом.jpg

Також змінам піддається показник ємності внутрішніх акумуляторів телефонів, які, на жаль, в революційному плані залишилися на «старому» місці. Це створює масу незручностей для користувачів, оскільки гаджети швидко розряджаються, а розетка не завжди знаходиться поблизу.

Тому наш інтернет-магазин пропонує придбати високоефективні, практичні і якісні повербанки гуртом за конкурентною вартістю. Можна придбати вподобану модель портативного зарядного пристрою в якості корпоративного подарунка, адже вони сьогодні стали незамінними помічниками, здатними виручити в непередбаченій ситуації.

Чим буде корисний такий презент?

Перш за все, за допомогою використання портативного пристрою можна, не використовуючи стандартну розетку, зарядити розряджений гаджет. Ця особливість найбільш підходить тим людям, які вважають за краще систематично подорожувати або відпочивати за містом. Все що потрібно зробити, так це заповнити повноцінний заряд повербанка від джерела живлення і використовувати його при необхідності.

Відмінною особливістю цього подарунку є його незначна вагова і розмірна категорії, завдяки чому пристрій можна легко покласти в рюкзак або навіть невелику жіночу сумочку. Універсальний зарядний пристрій буде зі своїм власником скрізь і завжди, допомагаючи вирішити проблему, пов'язану з розрядкою гаджета.

Кращі моделі повербанків для подарунків на нашому сайті!

У нашому великому вибірковому спектрі Ви зможете знайти моделі універсальних зарядок на будь-який смак, серед яких знаходяться такі:

- Power Bank під нанесення 4000 мАг Е122 - корисний, надійний, зручний тонкий аксесуар, призначений для підзарядки техніки. Має у своєму розпорядженні досить об'ємне поле для нанесення логотипу або емблеми - 110х55 мм, кнопку виключення/включення, стильний металевий сріблястий корпус, літій-полімерний акумулятор, індикатор залишкової ємності. Вагова категорія становить всього 112 г, а розмірні показники дорівнюють 110х68х9.4 мм;

Power Bank под нанесение.jpg

- Power Bank під гравіювання 8000 мАг Е119 - володіє привабливою естетикою, алюмінієвим строгим корпусом сріблястого відтінку, двома USB-портами, призначених для підзарядки відразу двох видів техніки, світлодіодним сигнальним ліхтариком, площею для нанесення корпоративного логотипу або зображення - 150х70 мм, індикатором залишкової ємності, кнопкою виключення/включення, ліхтариком, літій полімерним акумулятором. Розмір пристрою становить 152х76х10 мм, а вага - 212 г;

Power bank под гравировку.jpg

- Power Bank для гравіювання 17 600 мАч Е242 - високоефективний пристрій, оснащений літій-іонним акумулятором, алюмінієвим надійним сріблястим корпусом, двома спеціальними USB-портами, цифровим індикатором залишкової ємності, об'ємним полем для нанесення гравіювання - 140х60 мм. Розмірний показник портативного зарядного пристрою прирівнюється до 165х76х19,5 мм, а вагова категорія становить 470 г.

Power bank для гравировки.jpg

Наш інтернет-магазин не один рік займається продажем висококласних портативних зарядних пристроїв, які відрізняються високим рівнем якості, практичністю, стильністю і надійністю. Ми пропонуємо своїм покупцям найкращі повербанкі по самим конкурентними цінами.

З повагою,     
колектив Iнтернет-ресурсу www.Flash-Market.com.ua
Категорії Фiльтрацiя
тел.: +38 (044) 357-86-68
+38 (044) 223-46-67
тел/факс: +38 (099) 24-000-83
e-mail: [email protected]