Оригінальний повербанк для рекламних цілей, 11000

    Повербанк для реклами 11 000 мАг, модель Е138 - висококласна модель портативного зарядного пристрою, яка буде вкрай корисна і незамінна, перш за все для міських жителів. Відмінною особливістю мобільного батареї є те, що вона дозволяє здійснити зарядку розрядженої батареї практично будь-яких видів гаджетів, а значить дає можливість завжди бути мобільним.

Промо повербанк 11000 мАч.jpg

     Відмінні особливості

     Повербанк, купити який можна в нашій компанії за доступною цінової категорії, володіє неймовірно стильною і презентабельною естетикою. Корпус створений із застосуванням висококласного алюмінію сріблястого відтінку. Портативна зарядка укомплектована двома спеціальними USB-портами, за допомогою яких можна з легкістю заряджати одночасно два пристрої.

     Повербанк з логотипом 11 000 мАг Е138 - ідеальний рекламний інструмент!

     Представлена ​​модель портативного зарядного пристрою має в своєму розпорядженні достатньо «вільної» території, розмір якої становить 140х60 мм. Вона прекрасно підходить для нанесення логотипу або емблеми Вашої компанії. Таким чином практично виріб стає не тільки функціональним «помічником», але також працюючим рекламним інструментом.

     Наша компанія пропонує повербанки під нанесення, а також виконує брендування обраної моделі на найвищому рівні, застосовуючи два варіанти нанесення - повнокольоровий УФ-друк і лазерне гравіювання. Ми гарантуємо, що створений нашими фахівцями логотип не залишиться непоміченим потенційними клієнтами Вашої фірми.

     Power Bank 11 000 мАг Е138 - відмінний подарунок для сучасних і активних людей!

     Ця універсальна батарея послужить чудовим подарунком для близьких людей і знайомих. Безсумнівно, такий знак уваги з Вашої сторони буде гідно оцінений. Щоб надати естетиці повербанка, оптом придбати який можна на сайті нашого інтернет-магазину недорого, оригінальності і якоїсь індивідуальності, Ви можете замовити нанесення тематичного зображення на його поверхню.

     Це може бути фотографія, картинка або абстракція. Все, що Ви побажаєте, буде нанесено на корпус мобільного пристрою. З нашого боку ми гарантуємо яскравість і колірну насиченість зображення, яке не втратить своїх структурних і естетичних якостей протягом тривалого часу.

     Технічні характеристики

- Показник ємності акумулятора - 11 000 мАг.

- Спосіб нанесення - лазерне гравіювання і УФ-друк.

- Показник вхідного струму і напруги - 5В / 2000 мА.

- Показник вихідного струму і напруги - 5В / 1000 мА, 5В / 2100 мА.

- Часовий інтервал підзарядки батареї - 4 - 5 годин.

- Середній часовий інтервал підзарядки пристроїв - 2 - 2.5 годин.

- Зарядка - micro USB.

- Діапазон температур робочих - від 5 до 45 градусів.

- Розмірні показники, мм - 150х74х16.

- Вагова категорія - 270 г

     Світлодіодний ліхтар - практичне доповнення

     Відмінною особливістю ліхтаря є те, що він може виконувати свою роботу в двох спеціальних режимах: сигнальний - оснащений амплітудою секундного миготіння, а також постійний. Для того, щоб вимкнути або включити сигнальний режим на мобільній батареї, потрібно натиснути і пару секунд утримувати відповідну кнопку «виключення/включення».

     Для запуску постійного режиму необхідно здійснити подвійне натискання тієї ж кнопки. Якщо хочете стати володарем високоефективної модель повербанка 11 000 мАг Е138, тоді прямо зараз оформляйте замовлення за доступною і оптимальною вартостю. Наш інтернет-магазин гарантує, що Ви залишитеся задоволені свої придбанням.

     Більш детальна інформація за посиланням - Повербанк з нанесенням 11000 мАг.

 

З повагою,     
колектив Iнтернет-ресурсу www.Flash-Market.com.ua
Категорії Фiльтрацiя
тел.: +38 (044) 357-86-68
+38 (044) 223-46-67
тел/факс: +38 (099) 24-000-83
e-mail: [email protected]