Повербанк під гравіювання, 8000 мАг

     Повербанк під гравіювання 8000 мАг Е119 являє собою зарядну висококласну станцію, що володіє високим показником ємності, якої цілком достатньо для забезпечення зарядом різних видів мобільних пристроїв (планшетів, телефонів, flash-плеєрів та ін.).

Повербанк под гравировку 8000 мАч.jpg

     Однією з головних переваг даної моделі портативного зарядного пристрою є її сумісність практично з усіма типами мобільної техніки. Також примітно в ній те, що вона дозволяє забезпечувати необхідним зарядом відразу два пристрої.

     Цей повербанк, купити який можна за доступною вартістю, звернувшись в нашу компанію, зможе максимально ефективно вирішити проблему, пов'язану з підзарядкою батарей, коли поблизу Вас відсутнє стандартне джерело електричного живлення - розетка. Тому покупаючи представлену модель мобільної зарядки Ви можете бути впевнені в тому, що Вашу подорож і відпочинок не зіпсує раптовий розряд техніки.

     Естетичні особливості

     Портативний мобільний пристрій є універсальним, оскільки прекрасно може використовуватися для різного роду техніки. Крім цього, корпус акумулятора виконаний із застосуванням висококласного металу сріблястого кольору, що робить його максимально міцним і стійким до негативного впливу зовнішнього середовища і механічних пошкоджень.

     Сріблястий відтінок мобільного портативного пристрою виглядає неймовірно акуратно і стильно, тому повербанк з гравіюванням, ціна якого доступна кожному, стане чудовим аксесуаром, який можна з легкістю перетворити в працюючий рекламний інструмент. Як? Замовивши послугу нанесення логотипу у наших кваліфікованих фахівців!

     Крім цього, портативна зарядка відрізняється незначною розмірною і ваговою категорією, що дозволяє брати акумулятор з собою при необхідності, адже він легко вміщається навіть у невелику сумочку або рюкзак. З цією моделлю повербанка, оптом який можна купить прямо зараз, Ви в будь-якій ситуації будете залишатися на зв'язку.

     Комфортабельність

     Безперервний розвиток стандартів комфортного життя стало причиною виникнення на сучасних ринкових просторах просто величезної кількості електронних мобільних пристроїв: планшетів, телефонів, відеореєстраторів, цифрових фотоапаратів та іншої техніки.

     Під час тривалого відрядження або відпустки, подібні гаджети застосовуються ще більш активно ніж в повсякденності, тому важливо своєчасно подбати про комфорт свого відпочинку або роботи. Необхідно просто придбати портативний мобільний пристрій в нашому інтернет-магазині, який дозволить не тільки відчувати себе максимально впевнено і спокійно, але також розслабитися, забувши хоча б про одну життєву турботу.

     Технічні характеристики

- Тип акумулятора - літій-полімерний.

- Показник ємності батареї - 8000 мАг.

- Температура робоча - від 5 до 45 градусів.

- Показник вхідного струму і напруги - 5В / 1000 мА.

- Показник вихідного струму і напруги USB 1 - 5В / 1000 мА.

- Показник вихідного струму і напруги USB2 - 5В / 2100 мА.

- Експлуатаційний період - 500 циклів.

- Час повноцінної зарядки акумулятора - 4-5 годин.

- Середній часовий інтервал зарядки техніки - від 2 до 2.5 годин.

- Розмірні показники, мм - 152х76х10.

- Вагова категорія - 212 м

- Розмір області нанесення лого, мм - 150х70.

- Матеріал виготовлення корпусу - алюміній.

- Додаткові аксесуари - світлодіодний сигнальний ліхтарик, виконаний в білому кольорі, кабель універсальний USB - Micro USB.

- Колір - срібло.

- Упаковка - картонна біла коробка або індивідуальне замовлення на виготовлення упаковки.

     Придбати модель повербанка 8000 мАг Е119 можна прямо зараз, зв'язавшись з нашими представниками. Крім цього, на сайті нашого інтернет-магазину представлені інші моделі портативних мобільних пристроїв, вартість яких знаходиться на доступному і оптимальному рівні.

     Більш детальна інформація за посиланням - повербанк під гравіювання 8000 мАг.

 

З повагою,     
колектив Iнтернет-ресурсу www.Flash-Market.com.ua
Категорії Фiльтрацiя
тел.: +38 (044) 357-86-68
+38 (044) 223-46-67
тел/факс: +38 (099) 24-000-83
e-mail: [email protected]