Дешевий промо повербанк з гравіюванням 4000 мАг

Активний ритм життя змушує нас весь час бути в русі і на зв'язку, щоб не пропустити важливі повідомлення або новини. Ось чому повербанк з логотипом - це неймовірно корисний і приємний подарунок. Отримати в якості презенту сучасний портативний зарядний пристрій бажає кожна людина, незалежно від його віку та роду діяльності. Навіть якщо Ви звикли заряджати телефон вдома або в автомобілі, компактний і зручний сувенірний повербанк будете застосовувати практично кожен день, адже мати переносну зарядку - це значить бути вільним і не залежати від місця розташування розетки!

Використовуйте power bank з логотипом в якості корпоративних сувенірів. Такий подарунок точно не буде забутий в ящику стола, адже його функціональність не піддається сумнівам. Зарядний пристрій з назвою вашої компанії або її логотипом дозволить успішно прорекламувати ваш бренд, продукцію або послуги.

Power Bank 4000 мАг - універсальний портативний зарядний пристрій, що має легку вагу і мінімалістський дизайн. На алюмінієвій срібній поверхні стильно і креативно будуть виглядати і кольорові, і чорно-білі логотипи. Плоска широка батарея дозволяє помістити назву вашого бренду великими літерами.

Повербанк с гравировкой 4000 мАч.jpg

     Де замовити повербанк з гравіюванням?

Компанія ФЛЕШ-МАРКЕТ - це Ваш надійний помічник при виборі корпоративних або бізнес-подарунків. Повербанк 4000 мАг призначений для підзарядки будь-яких гаджетів і смартфонів.

Сучасний і корисний аксесуар - це відмінний привід заявити про себе, що ви практична і господарська людина, яка не витрачається на нудні непотрібні презенти! Піднесіть вашим партнерам по бізнесу або клієнтам в якості подарунка повербанк з вашим логотипом, і ваш гідний сюрприз точно не залишиться не відміченим!

Замовляйте повербанк гуртом і вибирайте будь-який метод нанесення малюнка або гравіювання. Ми пропонуємо два способи прикрасити аксесуар:

- Лазерне гравіювання - логотип наноситься на поверхню повербанка за допомогою сучасного обладнання. Лазером можливо вигравіювати будь-який символ, букви або малюнок;

- Кольоровий УФ друк - можливість нанести оригінальний логотип вашої компанії на поверхню повербанка.

Power Bank 4000 мАг відноситься до недорогих зарядних пристроїв, тому його зручно використовувати в якості промо-подарунка для своїх потенційних партнерів або клієнтів.

     Переваги продукції від FLASH-MARKET.com.ua

ФЛЕШ-МАРКЕТ - це багатий асортимент портативних акумуляторів різної потужності і дизайну. Power Bank 4000 мАг - компактний виріб, який зручно носити з собою в сумці / рюкзаку, так як він не займає багато місця і має легку вагу.

Повербанк з логотипом - це незаперечні переваги для вашого бізнесу:

- Вам вдасться прорекламувати свій бренд оригінальним способом;

- Ви зможете розширити цільову аудиторію ваших потенційних клієнтів;

- Збільшете впізнаваність вашої компанії. Ваш логотип буде на очах у партнерів і клієнтів.

Повербанки вигідно відрізняються від інших звичних корпоративних подарунків, таких як чашки, ручки, блокноти своєю практичністю. Функціональний акумулятор дозволяє зарядити будь-який гаджет на ходу. Всі, хто отримають від вас настільки корисний презент, будуть приємно здивовані, адже такі аксесуари тільки набирають популярність.

Ми виготовимо партію power bank оптом з вашим логотипом протягом 1-2 діб по самим адекватними цінами. Наші фахівці працюють в тандемі зі своїми клієнтами, щоб виконати замовлення максимально точно і ефектно. Оформити замовлення на покупку повербанків з логотипом або символікою вашої компанії зручно через наш сайт або по вказаному телефону.

Більш детальна інформація про даний товар представлена за цим посиланням - повербанк під гравіювання 4000 мАг.

Використовуйте відмінну можливість підвищити свій імідж і завоювати репутацію практичного партнера!

З повагою,     
колектив Iнтернет-ресурсу www.Flash-Market.com.ua
Категорії Фiльтрацiя
тел.: +38 (044) 357-86-68
+38 (044) 223-46-67
тел/факс: +38 (099) 24-000-83
e-mail: [email protected]