Десять причин подарувати Повербанк 11000 мАг

Кілька місяців тому в нашій компанії з'явився новий головбух, який часто був відсутній на робочому місці. Нам цю людину порадили за рекомендацією, тому ми в перші в житті погодилися на частково віддалений формат. Зі своїми завданнями Олена Сергіївна (так звали нового головбуха) справлялася добре, але зі зв'язком часто були проблеми.

Причина всіх бід була банальна до неможливості - розряджений телефон.

Знаємо, що сучасні смартфони, навіть дуже дорогі, дійсно розряджаються дуже швидко. Але тут прям покарання якесь було. Як тільки виникає стратегічно важливе питання, Олени Сергіївни немає на зв'язку: то в податкову поїхала і зарядки не було під рукою, то за документами вирушила разом зі службовим водієм, а то і зовсім на курсах підвищення кваліфікації на пару днів загубиться.

Так тривало кілька місяців, поки чаша терпіння не переповнилася вщерть. Зірвався важливий платіж, і ми вирішили вжити кардинальних заходів. Навіть в критичних ситуаціях у кожної людини повинен бути шанс. Тому ми спочатку вирішили діяти методом пряника і подарував Олені Сергіївні повербанк з принтом. При цьому не упустили можливості вимовити невелику промову, з якої вона чітко зрозуміла наше пекуче бажання телефонувати в будь-який момент і з першого разу.

Зізнаємося, ми спочатку навіть злегка недооцінили свій подарунок. Але з часом зрозуміли, наскільки правильний крок зробили в той знаменний день.

Повербанк под нанесение 11000 мАч.jpg

Десять причин подарувати вашому головбухові Power bank з логотипом 11000 мАг E138.

1. Ключовий співробітник компанії завжди на зв'язку. Тепер у головбуха просто немає приводів для виправдань. Під час роботи з дому, поїздок в місто або міжміських відряджень досить просто носити з собою повербанк з гравіюванням, щоб завжди бути на зв'язку.

2. Згодом ми почали більше довіряти своєму головбухові, зникла напруга від очікування фрази «Зараз, нажаль, немає зв'язку з вашим абонентом ...». У підсумку, з часом, ми розширили повноваження Олени Сергіївни, вона провела невеликі реформи в бухгалтерії, звільнила кілька непродуктивних співробітників, оптимізувала багато робочих процесів і ефективність роботи відділу в цілому зросла на порядок.

3. У головбуха кілька телефонів з різними роз'ємами для зарядки і будь-який з них можна заряджати Повербанком. Зникли численні проблеми з розрядкою: забула зарядку вдома, у працівників не знайшлося потрібної і так далі.

4. Наша Олена Сергіївна мінімаліст, вона не любить великих речей, завжди носить із собою маленьку сумочку, на зразок клатча. Іноді нам здається, що крім планшета і губної помади туди нічого не влізе. Але тоненький повербанк з малюнком поміщається без проблем, завдяки своїм компактним розмірам.

5. Якось навіть згодився ліхтарик, вбудований в повербанк. В один з вечорів в офісі відключили світло, а нам терміново знадобився важливий документ з архіву. У підсумку за допомогою додаткового джерела світла ми швидко відшукали потрібний папір.

6. Замість логотипу Олена Сергіївна попросила надрукувати на одній стороні повербанка календар здачі звітів до податкової, а на другий - до фондів. У неї і так весь стіл обвішаний нагадуваннями, але такої важливої ​​інформації не буває багато, краще зайвий раз згадати важливу дату, ніж один раз пропустити її.

7. Навіть якщо розрядиться відразу два телефони, Олена Сергіївна на зв'язку по кожному з них, тому що у Powerbank 11000 мАг E138 є відразу два USB-порти для поповнення запасів енергії.

8. Головбуха (та й нам теж) особливо подобається, що мобільним телефоном можна користуватися навіть під час зарядки повербанком.

9. У цілому у нас стало менше конфліктних ситуацій по роботі. Всі стратегічно важливі питання закриваються вчасно. Ми вже не з'ясовуємо стосунки з приводу відсутності тієї чи іншої людини на робочому місці. На зв'язку всі і завжди. Тому обов'язок кожного - підняти трубку, вислухати інструкції або прохання і виконати їх.

10. Можливо нам це тільки здається, але начальники і співробітники інших відділів також стали рідше пропадати з радарів. Ми не знаємо збіг чи ні, але після технічного апгрейда головбуха повербанком подібні речі стали частіше кидатися в очі.

Звичайно Повербанк з друком 11000 мАг E138 не зробить за вас всю роботу на фірмі, але з його допомогою реально підвищити продуктивність праці як окремо взятих начальників або провідних фахівців, так і цілих відділів, закріплених за ними.

Більш детальну інформацію про цей пристрій можна знайти за посиланням: повербанк під нанесення 11000 мАг.

З повагою,     
колектив Iнтернет-ресурсу www.Flash-Market.com.ua
Категорії Фiльтрацiя
тел.: +38 (044) 357-86-68
+38 (044) 223-46-67
тел/факс: +38 (099) 24-000-83
e-mail: [email protected]