Як повербанк з логотипом допомагає робити кар'єру?

Сталося це під Новий рік. Снігу на вулиці було по коліно, а мої плани побудувати блискучу кар'єру в компанії «ОптІнвест2016» танули на очах. Уже п'ятий рік після закінчення інституту я протирав штани, а вірніше заношувати кросівки на жалюгідній посаді мерчандайзера.

Звичайно, відразу ця позиція здавалася дуже перспективною. Але через п'ять років я розраховував стати як-мінімум торговим агентом, а краще супервайзером. Млявим і пересічним співробітником мене ніяк не назвеш. З ініціативою виступаю часто, вношу раціоналізаторські пропозиції, виконую і часто навіть перевиконую план.

Найприкріше, що при цьому підвищення вже отримали навіть ті хлопці, які влаштувалися на роботу набагато пізніше мене. Іноді на більш престижні посади приводили людей з боку. У мене ж все було стабільно тихо, вірніше, ніяк.

Черговий рік наближався до кінця. Як завжди, в компанії свого невеликого відділу ми відзначали грудневе свято в честь моєї появи на світ. В цьому році подарували на диво багато подарунків, одна невелика коробочка так і залишилася нерозпечатаною (хтось відволік по роботі). Тости, побажання здоров'я, щастя і просування по службі були настільки прісними, що говорити про них чомусь зовсім не хочеться.

Непомітно пролетіли ще два тижні і настав один з останніх робочих днів у Старому році. Через якусь аварію в центрі міста по обіді в офісі несподівано зникло світло і начальство відпустило нас додому раніше.

Як і всі, я швидко поспішив до виходу (поки світ не включили) і побачив директора фірми, який сидів у своєму кабінеті, обхопивши голову руками. Через цю аварію у нас зривалася важлива угода з постачальником з Тайваню. Від сьогоднішніх переговорів залежала робота фірми на весь наступний рік.

Повербанк оптом.jpg

Зателефонувати майбутньому постачальнику директор не міг - його телефон сіл в саму невідповідну хвилину. Зв'язатися по скайпу або WhatsApp також не було можливості. Номер постачальника зберігався тільки в комп'ютері, тому дзвінки з чужих телефонів також не рятували ситуацію.

Ніколи не вислуживався перед начальством, але зараз захотілося допомогти, чисто по-людськи. Від безвиході я відкрив свій рюкзак і побачив не розпакований подарунок. Через секунду я не повірив своїм очам. Переді мною лежав портативний зовнішній акумулятор під нанесення логотипу для зарядки мобільних телефонів Power Bank E119 8000 мАг з майже повним запасом енергії.

Повербанк под гравировку лого.jpg

За допомогою ліхтарика (одна з додаткових функцій мого чарівного подарунка) ми знайшли розетку. Коли кабель від пристрою не підійшов до телефону директора, у нього мало не стався інфаркт. Добре, що в комплекті з Power Bank під нанесення був комплект перехідників USB Type С. Процес пішов.

Під час зарядки через Повербанк дозволяється користуватися телефоном, тому переговори з постачальником з Тайваню почалися негайно і, по всій видимості, закінчилися успішно.

Прийнявши рішення не заважати укладати угоду року, я потихеньку попрямував в сторону виходу з офісу. Свята пролетіли швидко і непомітно і ось я вже знову тягнуся на роботу з рюкзаком повним рекламних плакатів, листівок і календарів із зображенням продукції компанії.

В цей же день в наш відділ заглянув директор. Він довго дякував мені і що особливо приємно, міцно тиснув руку прямо у всіх на очах. Пал Палич повернув пристрій разом з копією наказу про моє призначення на позицію торгового агента. Ось так просте зарядний пристрій допоміг мені отримати довгоочікуване підвищення.

А на день народження фірми компанія замовила Повербанки гуртом, і директор особисто вручив усім співробітникам корисні сувеніри з корпоративною символікою. Виявилося, модель E119 спочатку призначена для повноформатної друку або лазерного гравіювання на корпусі. Так що тепер у кожного з нас свій корпоративний талісман і відключення світла майже ніяк не позначаються на роботі торгового відділу компанії.

Повербанк с гравировкой.jpg

Більш детальна інформація про зазначений товар за посиланням: повербанк під нанесення 8000 мАг.

 

З повагою,     
колектив Iнтернет-ресурсу www.Flash-Market.com.ua
Категорії Фiльтрацiя
тел.: +38 (044) 357-86-68
+38 (044) 223-46-67
тел/факс: +38 (099) 24-000-83
e-mail: [email protected]