Подарунок для співробітників - повербанк з лого

Коли наступає чергове свято (Новий рік, 8 Березня, День захисника України) багато керівників ламають голову над тим, що подарувати своїм співробітникам. Бюджет, як завжди, обмежений. Важливо витратити мінімальну суму з максимальною користю. Так, щоб підлеглі не плювалися весь рік, згадуючи блокноти з дерматиновою обкладинкою темно-зеленого кольору або витираючи мило разом зі шкірою рушниками з «Ашану».

Багато керівників, поміркувавши над цим непосильним завданням, делегують його секретарці Сніжані, Оленці з відділу кадрів або будь-якому іншому відповідальному співробітнику. У цьому випадку завдання ускладнюється ще більше. Тепер потрібно не тільки не вдарити в бруд обличчям перед колективом, але також постаратися порадувати і приємно здивувати боса.

Важко сказати, як з гідністю викручуватися з цієї ситуації кожен раз, але на цей рік у вас точно буде геніальне рішення. Повербанк під нанесення   Е122 (4000 mAh) - універсальний і реально дуже корисний подарунок для будь-якого співробітника вашої організації.

Повербанк с гравировкой 4000 мАч.jpg

Так, це саме та штука, яка поверне до життя ваш телефон, який недоречно розрядився прямо в поїзді або під час відрядження в незнайомому місті. На цьому переваги Повербанку тільки починаються і зараз ми коротко пройдемося по кожній з них.

     Реальні переваги Power bank E122 (4000 mAh):

- Вартість всього 7.5 доларів - бос напевно скаже спасибі за вибір такого недорогого подарунка. Для блокнота може і дорогувато, але з урахуванням рівня корисності і очікуваного потоку подяк від усього колективу варто, як мінімум, спробувати пролобіювати цю ідею перед начальством. Головний аргумент: «Шановний Господар, тепер ваші раби точно будуть на зв'язку завжди і скрізь!»

- Подарунок виглядає дорожче - співробітники гарантовано будуть в захваті. Таку річ не соромно дістати в кафе під час обідньої перерви, показати родині або друзям. І найголовніше - Повербанк виглядає майже так само дорого і стильно, як ваш кредитний Айфон останньої моделі.

- Співробітники завжди будуть на зв'язку, навіть під час ділових поїздок і відряджень. Як вже говорили вище - це залізний аргумент «за», який повинен спрацювати на переговорах з босом. А якщо розібратися, то завдяки Повербанку може вирости реальна продуктивність компанії. Як мінімум, через розряджений телефон не зірветься пара важливих угод, а комунікація між відділами перейде на якісно новий рівень.

     Чому Power bank E122 дійсно можна дарувати всім

Судіть самі. Пристрій - відмінний подарунок для чоловіка-торгового агента, комірника, експедитора або головного інженера. Ці люди розмовляють по телефону багато і часто, тому проблема передчасної розрядки головного пристрою зв'язку стоїть дуже гостро.

Як вирішуються подібні питання в офісі? Людина залишає свій телефон у який-небудь розетці та йде по своїх справах на дві години. Тепер усім цим людям досить просто підключити Повербанк і можна далі вирішувати важливі виробничі питання, залишаючись на зв'язку.

Пристрій - відмінний подарунок для жінки-бухгалтера, юриста, працівниці фінансового відділу або служби логістики. Тут ситуація схожа. Часті дзвінки в податкову, спроби вибити документи з контрагентів, розмови з постачальниками з'їдають заряд батареї навіть найдорожчих телефонів за лічені години. З Повербанком всі ключові офісні співробітники завжди будуть на зв'язку навіть під час ділових відряджень по місту або, наприклад, по дорозі в офіс.

Повербанк под нанесение 4000 мАч.jpg

     Корпоративні переваги Power bank E122

На корпус легко нанести будь-яку корпоративну символіку. Це ексклюзивна послуга нашої компанії, яку ми продаємо разом з пристроєм. Таким чином, кожен співробітник «озброєний» Повербанком, стає безкоштовним носієм реклами товарів чи послуг вашої компанії. Навіть якщо людина прийме рішення звільнитися, пристрій все одно залишиться з ним і продовжить нагадувати оточуючим про вашу унікальну пропозицію.

До речі, під час зарядки мобільного телефону Повербанком, дозволено здійснювати дзвінки, відправляти смс, серфить в інтернеті або грати в ігри в звичайному режимі. Інструкція не забороняє це робити.

А замовивши повербанк гуртом наша компанія готова замінити стандартну картонну упаковку на святковий варіант з індивідуальним дизайном.

Телефонуйте і ми обов'язково врахуємо всі ваші побажання!

Більш детальна інформація про цю модель за посиланням: купити повербанк гуртом 4000 мАг.

З повагою,     
колектив Iнтернет-ресурсу www.Flash-Market.com.ua
Категорії Фiльтрацiя
тел.: +38 (044) 357-86-68
+38 (044) 223-46-67
тел/факс: +38 (099) 24-000-83
e-mail: [email protected]