Чому powerbank з логотипом - кращий подарунок?

Жодний корпоративний захід не може пройти без вручення будь-яких милих презентів, наданих співробітникам або бізнес-партнерам. Звичайно, кожна компанія прагне до того, щоб подарувати не просто красивий, але і корисний подарунок, який стане приємним нагадуванням про неї і буде викликати тільки позитивні емоції.

На сьогоднішній день існує величезна кількість речей, які використовуються в якості ефективних рекламних інструментів. Адже навіть будь-яка дрібничка з логотипом стає презентабельним знаком уваги з боку фірми. Але, незважаючи на велику кількість і різноманітність виробів, особливою популярністю користуються саме повербанки під нанесення.

Powerbank с логотипом.jpg

Чим хороші повербанки?

Повербанк є високоефективним портативним пристроєм який здатний збирати енергію, після чого віддавати її розрядженим гаджетам. Така батарея відрізняється незначною ваговою і розмірною категоріями, що дозволяє брати їх з собою в подорожі, відрядження, тривалі поїздки, походи та ін.

Крім цього, представлені на нашому сайті універсальні зарядні пристрої мають різну ємність, кожна з яких призначена для певного типу техніки. Портативний зарядний пристрій відрізняється неабиякою поверхнею під нанесення логотипу, емблеми або зображення, що робить його ефективним і працюючим рекламним інструментом.

Представлені в нашому інтернет-магазини моделі повербанков виконані з металу і пластика. Перший варіант має високі показники надійності і стійкості до різних механічних пошкоджень. Що стосується пластикових варіацій, то вони можуть похвалитися великою кількістю колірної гами. В принципі, повербанк ідеально підходить для застосування в якості корпоративного презенту.

USB-флешки як корпоративний презент

Безсумнівно, кожна сучасна людина знайома з таким пристроєм і неодноразово використовувала його на практиці. Адже флешка є надійним інформаційним носієм, на який можна зберігати інформативні дані, а також переносити на будь-який комп'ютер.

Відрізняється цей пристрій різноманітністю ємності, яка підходить для обсягу і типу інформаційних даних. Має невелику вагу і розмір, що не перевищує стандартний брелок для ключів. Може бути виготовлена ​​їх металу, дерева, пластика. Звичайно ж, перший варіант є самим надійним, можна навіть сказати - вічним.

На таку поверхню можна з легкістю нанести необхідний логотип за допомогою лазерного гравіювання, тим самим зробивши з пристрою працюючий рекламний інструмент. Пластикові моделі не настільки міцні, проте радують своєю контрастною кольоровою гамою. USB-флешки при правильному підході стануть ефективним корпоративним подарунком.

Ознайомитися більш детально з запропонованим асортиментом можна за посиланнями нижче:

- power bank з нанесенням логотипу;

- сувенірні флешки гуртом.

З повагою,     
колектив Iнтернет-ресурсу www.Flash-Market.com.ua
Категорії Фiльтрацiя
тел.: +38 (044) 357-86-68
+38 (044) 223-46-67
тел/факс: +38 (099) 24-000-83
e-mail: [email protected]