Сувенірні повербанки з Вашим логотипом

У наші дні кожна людина користується смартфоном і ще рядом необхідних гаджетів. Для того щоб залишатися на зв'язку і не пропустити важливі повідомлення, слід вчасно заряджати батарею свого телефону, планшету або інших пристроїв. Повербанк - незамінний аксесуар, який дозволить позбутися проблем з розрядженим акумулятором, навіть якщо ви знаходитеся далеко від електромережі. Сувенірні повербанки з логотипом особливо актуальні під час презентацій, відряджень і подорожей.

Брендований повербанк - Ваша найкраща реклама

Сувенирные повербанки с логотипом.jpg

Компанія FLASH-MARKET пропонує широкий асортимент портативних зарядних пристроїв під нанесення вашого логотипу. У нашому магазині представлені недорогі і преміальні моделі в стильному дизайні з різною ємністю. Повербанк - це багатофункціональний пристрій, що володіє наступними властивостями:

• Ємність від 4000 до 17600 мАч. В середньому ємності повербанка буде досить для 2-4 зарядок вашого смартфону;

• Роз'єми. Для зручності підключення кабелю повербанк оснащений стандартним і мікро USB-роз'ємами;

• Цифровий або світловий індикатор заряду. Не забудьте про те, що повербанк також потрібно заряджати;

• Компактні розміри і легка вага. Зовнішній акумулятор не займає багато місця в сумці або кишені.

Пропонуємо вам вибрати повербанки різних кольорів і форм. Найбільшою популярністю користуються вироби у вигляді прямокутника, адже на такій поверхні зручніше розміщувати крупний логотип, символіку вашої компанії або її назву.

Фахівці інтернет-ресурсу FLASH-MARKET.com.ua знають і успішно практикують кілька методів нанесення на поверхню повербанка малюнка або логотипу.

Використовуючи сучасне обладнання та стійкі фарби, ми здійснюємо наступний вид робіт:

1) Кольоровий УФ друк. Кольоровий малюнок виходить максимально чітким і яскравим. Краща прикраса для повербанков в пластиковому корпусі;

2) Лазерне гравіювання. На металевий корпус повербанка за допомогою лазера наноситься гравіювання. Можливе виконання робіт будь-якої складності;

3) Напис, назва бренду, продукції або послуг. На широкій поверхні гаджету відмінно виглядає напис великими буквами. Не забудьте вказати на пристрої ваші контактні дані, щоб потенційні клієнти мали можливість оперативно з вами зв'язатися.

Не знаєте, як краще прикрасити power banк? Наші дизайнери допоможуть розробити якісний логотип або малюнок, щоб ваші корпоративні повербанки виглядали презентабельно і стильно!

Для чого використовувати повербанк з логотипом?

Корпоративні подарунки - невід'ємна частина корпоративної культури компанії. Незалежно від того, велика чи маленька у вас фірма, ви маєте всі шанси гідно представити свою компанію на різних презентаціях, ділових зустрічах, конференціях та інших заходах. Дарувати сувенірну продукцію з логотипом свого бренду - хороший тон серед партнерів по бізнесу. Також продукція з фірмовим логотипом часто вручається великим або постійним клієнтам компанії.

Відмінний рекламний хід - використовувати продукцію з логотипом для представлення своєї марки під час проведення промо-акцій. Якісні і корисні подарунки добре оцінюються потенційними клієнтами, а ви заробляєте відмінну ділову репутацію!

Отримавши брендований повербанк в подарунок, ваш партнер або клієнт використовуватимуть його практично кожен день. Використання power bank з логотипом іншими людьми - це активне поширення вашого імені серед інших споживачів. А така ненав'язлива реклама дає дуже хороший результат!

Бажаєте купити повербанк з логотипом гуртом? Звертайтеся до менеджерів сервісу FLASH-MARKET за допомогою замовлення зворотьного дзвінка! Ми пропонуємо приємні умови співпраці!

Ознайомитися з найпопулярнішими моделями сувенірних зарядних пристроїв можна за посиланнями нижче:

- дешевий повербанк 4000 мАг;

- топовий повербанк під нанесення 7500 мАч;

- стильний повербанк з гравіюванням 8000 мАг;

- сучасний power bank з логотипом вашої компанії 11000 мАг;

- новомодний повербанк для реклами 17600 мАг.

З повагою,     
колектив Iнтернет-ресурсу www.Flash-Market.com.ua
Категорії Фiльтрацiя
тел.: +38 (044) 357-86-68
+38 (044) 223-46-67
тел/факс: +38 (099) 24-000-83
e-mail: [email protected]